Özak GYO Göktürk ve Mahmutbey projeleri geliyor!
Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, 2018 yılına yönelik plan ve projeleriyle ilgili şunları söylüyor: "Bugün İstanbul'da devam eden yaklaşık 1.2 milyar TL yaunmla gerçekleştirdiğimiz Büyükyalı projemiz var. Önümüzdeki dönemde gerçekleştireceğimiz projeler ise, Göktürk'te 17 dönüm araziyi kapsayan konut projemiz, Balmumcu'daki otel projemiz ve Mahmutbey metro durağında 20 bin metrekarelik bir kentsel dönüşüm projemiz olacak. Göktürk'te 17 dönüm olan ilk arazimize bu yılın başlarında ikinci bir arazi daha ekleyerek oradaki toplam arsa büyüklüğümüzü 50 dönüm civarına taşıdık. Bu araziler üzerinde 2 etaptan oluşacak yaklaşık 300 üniteyi barındıracak high-end bir konut projesi planlıyoruz. Arazimiz 3 havalimanı, 3. Köprü ve yeni metro istasyonu ile değeri gün be gün artan Göktürk'ün en merkezi lokasyonunda bulunuyor. Mahmutbey metro istasyonunun yakınındaki 20 bin metrekarelik alanda ise bir kentsel dönüşüm projesi planlıyoruz. Aynca Didim ve Demre'de yer alan arsalarımızda, Ela Otel markasıyla önümüzdeki dönemde yatırımlarımızı devam ettireceğiz."

"AKTİF DEĞERLERİ YÜKSELTMEYİ İSTİYORUZ"
Fatih Keresteci, bu yılki hedefleriyle ilgili şu açıklamalarda bulunuyor: "2017 yılı sonu itibariyle 1.4 milyar TL'ye ulaşacağını öngördüğümüz net aktif değerimizi 2 yılda 2 katma çıkarmayı hedefliyoruz. 2019 yılında Büyükyalı projesinin teslimleri dolayısıyla net aktif değerimizin yaklaşık 2.5 milyar seviyesine ulaşmasını planlıyoruz. Büyükyalı ve Balmumcu projelerimizin dışında, Göktürk'teki 17 dönümlük arazimizde ise 150 üniteli bir konut projesi için imar çalışmalarının tamamlanmasını bekliyoruz." 

Platin Dergi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181