Enerji kimlik belgesi sorgulama e devlet!
Mevcut ve yeni yapılan yapılar için alınması zorunlu hale getirilen enerji kimlik belgesi sorgulama e devlet detaylarını sizler için araştırdık.

1 Ocak 2020 tarihine kadar alınması gereken enerji kimlik belgesi sertifika sorgulama ve ekb sogulama e devlet detaylarını merak ediliyor. Bu kapsamda bizde sizler için enerji kimlik belgesi sorgulama e devlet detaylarını araştırdık.

Enerji kimlik belgesi EKB sorgulama e devlet için tıklayınız.

Belge, enerji kimlik belgesi vermeye yetkili kuruluşlar tarafından verilir. Yönetmelikte yapılan değişiklik ile daha önce sadece yeni binalar için EKB düzenleyebilen Serbest Müşavir Mühendisler'in yetkisi mevcut tüm binaları kapsayacak şekilde genişletildi. Bu kapsamda Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliğine bağlı ilgili meslek odası tarafından adına düzenlenmiş serbest müşavirlik ve mühendislik hizmetleri belgesine sahip üyeler yönetmelikte belirtilen koşulları yerine getirerek enerji kimlik belgesi düzenleyerek verebilecek.

Enerji kimlik belgesi sorgulama e devlet detaylarını sizler için derledik. Enerji kimlik belgesi öğrenme ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Enerji kimlik belgesi ne zamana kadar uzatıldı sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181