Emekliler Derneği Denizkent Bursa projesinde konutlar satışta!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) tarafından emeklilerin konut sorununa çözüm üretmek için özel bankalarla anlaşma imzalanarak yapılacak olan konut projelerinden olan Denizkent Bursa projesinde konutlar satışa çıktı. 7 bin 620 metrekare alan üzerinde inşa edilen Türkiye Emekliler Derneği Denizkent Bursa projesi konut sahibi olmak isteyenler için Bursa'da yükseliyor.

TÜED ve Denizbank işbirliği ile Türkiye Emekliler Derneği üyelerine özel fiyatlarla satışa çıkan TÜED Denizkent Bursa projesinde 2+1 ve 3+1 normal kat, bahçeli ve teraslı daire seçenekleri bulunuyor.

Ticari birimler, rekrasyon alanları, habuz gibi sosyal donatılarıda bulunan TÜED Denizkent Bursa projesi Nilüfer İlçesinde Balkan Mahallesi'nde konumlanıyor. Kamelyalar, yürüyüş parkurları, spor alanları ve kafede TÜED Denizkent Bursa projesinin diğer sosyal donatılarından.

Türkiye Emekliler Derneği TÜED tarafından Bursa dışında İstanbul ve Ankara'da da emekliler için konut yapılacak.

TÜED Denizkent Bursa projesi daire fiyatları için tıklayınız.

Tuğba GÜLTEN / EmlakSayfası.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuran cibik 6 yıl önce

Bursa emekliler dernegine 2015 yilinda uye oldum ev basvururusu yaptim nezaman evsahibi olucagiz

Avatar
Nuran cibik 6 yıl önce

5 cocuk annesiyim bizim nezaman bir yuvamiz olucak bursada en son ev alan dul ve yetimler oluyor

Avatar
Nuran cibik 6 yıl önce

Bursa emekliler dernegine ben vefat eden esimden ev yazildim 2015 yilinda 5 cocuk annesiyim nezaman ev sahibi olucagiz saygilarimla

banner182

banner181