Bursa konut projeleri Atış Yapı!
Merak edilen Bursa konut projeleri Atış Yapı detaylarını sizler için araştırdık. Şu anda 9 adet projesinin çalışmalarına Devam eden Atış Yapı çalışmalarını hızla sürdürüyor. Atış Yapı Bursa projeleri ile Bursa'lılara birçok imkan sunuluyor.

Bursa konut projeleri Atış Yapı detayları ise şu şekilde; 

Downtown Bursa
100 bin metrekare alanda 10 blokta, 14 farklı kat planının tasarlandığı projede  2+1 Grande, Simple, Comfort, Dynamic, 3+1 Private, Premium, Elegant, 4+1 Unique, 4+1 Dynamic Dubleks, Comfort Dublex, Simple Dublex, 5+1 Private Dublex, Elegant Dublex, 6+2 Sky Villa daire seçenekleri tasarlanacak. Downtıwn Bursa projesi Bursa İli, Osmangazi İlçesi, Hürriyet Mahallesi, Havaalanı Yolu No:13 adresinde inşa edilecek. Downtown Bursa fiyat için tıklayınız.

Bulvar Deluxe 
Bursa'nın Nilüfer İlçesinde Fatih Sultan Mehmet Buları üzerinde 24 bin 173 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede daireler 3 oda 1 salon seçeneğiyle planlanıyor. Bin 533 metrekare alan üzerinde yeşil alanlar ve sosyal donatı alanları yer aldığı projede 48 konut ve 29 ticari alan bulunuyor.  Bulvar Deluxe fiyat için tıklayınız.

Maviden City 
Açık havuz, kapalı otopark, açık ve kapalı çocuk oyun alanları ve spor salonu ile geniş bir sosyal donatı alanı vaad eden projede 158 adet konut bulunuyor. Atış Yapı imzasıyla hayata geçirilen proje Bursa'da Hamitler bölgesinde konumlandırılıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daubleks dairelerin yer aldığı Atış Yapı Maviden City projesinde dairelerin büyüklükleri 92 metrekare ila 211 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Maviden City teslim tarihi için tıklayınız.

Mevsim Mudanya
11 blokta 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks dairelerin bulunduğu projede kapalı otopark, açık ve kapalı havuz, bay-bayan havuz, sauna, güvenlik, çocuk parkı, kafeterya ve spor salonu bulunuyor. Mevsim Mudanya fiyat için tıklayınız

Triad Yunuseli
72 daireden oluşan projede 3 adet 2+1, 57 adet 3+1, 12 adet ise 4+1 yer alıyor. 14 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projede 6 katlı 3 blok olarak tasarlanıyor. Atış Yapı imzası taşıyan proje Yunuseli konut projeleri arasında yer alıyor. Triad Yunuseli teslim tarihi için tıklayınız.

Linda Butik 
2 blok olarak tasarlanan projede 48 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 yer alıyor. 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunan projede çocuk parkı, spor salonu, basketbol sahası, açık otopark alanları ve 7/24 güvenlik bulunuyor. Linda Butik nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Yunistar
70 adet normal daire ve 14 adet dubleks daire seçeneğinden oluşan projede  3+1 normal daire ve 3+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Bursa konut projelerinin gözde lokasyonları arasında yer alan Yunuseli'de inşa edilen projede 77 araçlık açık otopark yer alıyor. Yunistar teslim tarihi için tıklayınız.

Nefes Mudanya 
2+1, 3+1 normal daire ve 3+1, 4+1 dubleks​ seçeneklerinin yer aldığı Nefes Mudanya projesi toplam 4 blok ve 40 daireden oluşuyor. 4 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Nefes Mudanya projesinde 1870 metrekare yeşil alan yer alıyor. Nefes Mudanya satış ofisi için tıklayınız

Arya Mudanya
76 daireden oluşan projede yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness salonu ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede 1+1'ler 37 metrekare, 2+1'ler 57 metrekareden başlıyor. Arya Mudanya teslim tarihi için tıklayınız.

Bursa konut projeleri Atış Yapı ve Atış Yapı yeni projeleri ile ilgili detaylarını incelemek için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181