West Point Bursa fiyat!
İzmir Yolu'na cepheli Küçük Sanayi Sitesi'ne komşu konumda yer alacak olan West Point Bursa fiyat detaylarını sizler için araştırdık.

West Point Bursa fiyat detayları şu şekilde; Cadde ve bahçe cepheli dükkan seçeneklerinin bulunacağı West Point Bursa 1. etap fiyatları 720 bin TL ile 4 milyon 50 bin TL arasında değişiyor. West Point Bursa daire fiyatları henüz netlik kzanmadı.

Atış Yapı imzası ile toplam 3 etaptan oluşacak olan West Point Bursa 1. etap cadde dükkanları büyüklükleri 75 metrekare ila 270 metrekare arasında değişecek. 40 adet cadde dükkanından oluşacak olan Atış Yapı Bursa yeni proje Küçük Sanayi metro istasyonunun yanında yer alacak.

Atış Yapı'nın yeni projesi West Point karma konsepte sahip olacak. Cadde dükkanlar, Eat&Fun Center ve rezidanslardan meydana gelecek olan Atış Yapı Küçük Sanayi projesi 1. etabı cadde dükkanlarından, 2. etabı Eat&Fun Center'dan ve 3. etabı ise rezidans dairelerden oluşması öngörülüyor.

West Point Bursa iletişim!
Web: www.atisyapi.com.tr

West Point Bursa nerede? Tıklayınız.
West Point Bursa teslim tarihi için tıklayınız

West Point Bursa fiyat detaylarını sizler için derledik. Atış Yapı Bursa yeni proje fiyatları ve Atış Yapı Küçük Sanayi fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve habeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181