Bursa Nilüfer Emekli TOKİ Evleri'nde yaşam başladı!
Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşasına başlanan bin 201 konutluk projede yaşam başladı. TOKİ Başkanı Ergün Turan, projeye konut sahibi olmak isteyen 12 bin 955 emeklinin müracaat ettiğini vurguladı.

83 binden başlıyor
Uyuşmazlıklardan Konutların 2+1 planında inşa edildiğini aktaran Turan, "83 bin TL'den başlayan fiyatlarla yüzde 12, yüzde 15, yüzde 20 peşinat ve 180, 216, 240 ay vade seçenekleriyle konutlarımız satışını daha önce gerçekleştirdik" bilgisini verdi. Yaklaşık 33 ilde emeklileri konut sahibi yaptıklarına işaret eden Turan, "7 bin 779 konutu emekli vatandaşlarımıza verdik" dedi.

'İkinci Bahar' kampanyasıyla emeklileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi (TOKİ), her projede emeklilere yüzde 25 kontenjan ayırıyor. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 'Emekliye İkinci Bahar' projesi kapsamında Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşasına başlanan bin 201 konutluk projede yaşam başladı. 

12 BİN 955 EMEKLİ BAŞVURDU
Bursa Nilüfer Emekli Konut Projesi'nin yoğun bir ilgi gördüğünü belirten TOKİ Başkanı Ergün Turan projeye konut sahibi olmak isteyen 12 bin 955 emeklinin müracaat ettiğini aktardı. Bursalı emekliler için inşa edilen projenin bütün beklentilere yanıt vereceğini anlatan Turan, "Projemizin içerisinde cami, büfe ve sosyal donatı V alanları da inşa ettik. Şu anda projemizi bitirdik" dedi. Turan, şöyle konuştu: "Bina cephelerinde zemin kat seviyesinde yöresel 'kayrak' taş kaplamalar, dekoratif pencereler, payanda ve söveler kullanarak geleneksel ve modern mimari buluştuğu konutlar inşa ettik."

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181