Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu TOKİ'de 538 konut kurasız satışa çıkacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu TOKİ'de 538 konut kurasız satışa çıkacak.

Diyarbakır Kayapınar Projeleri Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen 538 adet konut ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı adına Açık Satışa sunulacak.

Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek olan Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu TOKİ projesinde satışlar 1 Ekim 2018 tarihinde başlayıp 31 Aralık 2018 tarihine kadar devam edecek. T.C. vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurmuş olması şartı aranacak olan projede satışlar Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin ülke genelindeki yetkili tüm şubeleri aracılığıyla yürütülecek.

TOKİ tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları aranmayacaktır.  

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Diyarbakır Kayapınar Üçkuyu TOKİ fiyatlar için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gulcan 0zmez 5 yıl önce

Avatar
Gulcan 0zmez 5 yıl önce

Avatar
abdulhalim dertli 5 yıl önce

358 uçkuyu açık fıyatla nasıl alırım

Avatar
abdulhalim dertli 5 yıl önce

358 uçkuyu açık fıyatla nasıl alırım

Avatar
abdulhalim dertli 5 yıl önce

diyarbak üçkuyu tuki kurasiz nasıl atabilirim

Avatar
Kemal 5 yıl önce

Nasıl ala biliriz yardımcı olun lutfen

Avatar
Kemal kas 5 yıl önce

Nasıl ala biliriz yardımcı olun lutfen

Avatar
Fatma başer 5 yıl önce

Diyarbakir uckuyularda ev sahibi olmak istiyorum kira oder gibi odemek istiyorum bana haber verirmisiniz

banner182

banner181