'Türk İnşaat sektörü Dünya'ya örnek oldu!'
Son 30 yıla bakıldığında Türkiye'nin bir dünya ülkesi haline geldiğinin görüldüğünü ifade eden Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Müteahhitlik ve şehir planlama konusunda yapılan ve zamanla ders alman bazı yanlışlara rağmen, özellikle son 15 yılda ülkemizde inşaat sektöründe çok ciddi bir atılım gerçekleştirildiğini, kalite anlayışıyla dünyaya örnek olmaya başladığını görüyoruz" dedi.


KENTSEL DÖNÜŞÜM
'Kentsel dönüşüm, İstanbul öncelikli olmak üzere günümüzün tartışmasız gerçeği' diyen Akbalık, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu dönüşüme, 'kalite' dahil tüm endişeleri bir kenara bırakarak, her şeyden önce deprem riski nedeniyle ihtiyaç olduğu aşikâr. Ancak bu noktada asıl önemli olan kentsel dönüşüm nrsatıyla birlikte, artık nesilden nesile aktarılabilecek, 'eser' niteliğinde yapılar üretebilmek. Bu ancak doğru bir denetim mekanizmasıyla mümkün olabilir. Bu konuda son yıllarda atılan adımların, sektör olarak bizi fazlasıyla sevindirdiğini özellikle belirtmek isterim."

İNSAN ODAKLI PROJELER
Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olarak, günümüz tüketicisinin beklenti ve ihtiyaçlarına uygun bir şekilde, insan odaklı, çok daha nitelikli, kaliteli projeüretmeye odaklandıklarını kaydeden Akbalık, "Önceliğimiz tüketicilerin, müşterilerimizin yaşamsal ihtiyaçları. Evet, değişen aile yapısı ve ihtiyaçlara bağlı olarak belki eskiye oranla daha küçük metrekareli konutlardan söz ediyoruz ancak sosyal yaşamla iç içe, farklı kültürleri buluşturan, insani değerleri ön plana çıkaran, sokak ve caddelerle bütünleşik, bize insan olduğumuzu, paylaşmanın, birlikte yaşamanın hazzını hatırlatan, 'tecrit' edilmemiş, kalite odaklı projelere odaklanıyoruz" diye konuştu.

Sabah Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181