Aydın Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

Açık teklif usulü ile yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

3 adet taşınmazın satılacağı Aydın Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 4 Ağustos 2021 Çarşamba günü saat 12.00'de başlayacak ve Güzelhisar Mahallesi İstiklal Caddesi No:4 adresinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binasının 6. katındaki Encümen toplantı salonunda. Encümen huzurunda yapılacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


Yukarıdaki listede belirtilen ihalelere ilişkin şartname, ekleri ve ihale dosyası Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi No:40 adresindeki ASKİ Genel Müdürlüğü Hizmet Binasının 4. katındaki Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Emlak Yönetim Şube Müdürlüğü'nde mesai saatleri içinde bedelsiz görülebilir veya 250.00-TL. karşılığı temin edilebilir. İhaleye katılabilmek için dosya bedeli olan 250.00-TL.'nin ödenmesi zorunludur. Aksi takdirde ihaleye katılamaz. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Aydın büyükşehir belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181