Balıkesir Karesi Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Balıkesir Karesi Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

2 adet taşınmazın satılacağı Balıkesir Karesi Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 15:30’da Karesi Belediyesi Toplantı ve Nikah Salonu (Karesi AVM) 1. Kat İhale Odasında komisyon huzurunda yapılacak.

Balıkesir Karesi Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;

İhaleye katılabilmek için; ilgililer istenilen belgeleri 12.01.2022 Çarşamba günü saat 17:30'a kadar İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne vermeleri gerekmektedir.

Gayrimenkullere ait bedellerin tamamı peşin olarak Belediyemiz veznesinden veya TR86 0001 0000 4567 9490 8350 01 IBAN nolu T.C. Ziraat Bankası Balıkesir Merkez Şubesi hesabımıza ödenecek olup, ödeme yapıldığına dair makbuzlar İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne teslim edilecektir. Satış bedellerinin ödenmesinin ardından tapu tescili yapılacaktır.

Balıkesir Karesi Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Balıkesir Karesi Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181