Gemlik Belediyesi Sosyal Konut 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Gemlik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gemlik Belediyesi Sosyal Konut 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Gemlik Belediyesi Sosyal Konut 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı şu şekilde; Cihatlı Mahallesi’nde inşa edilen Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kura tarihi 16 Kasım 2018 olarak belirlendi. Kura töreni gerçekleştirildikten sonra Gemlik sosyal konut kura sonuçları beli olacak.

7 etap ve bin 400 konuttan oluşan Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kapsamında yer alan 2+1 planında 130 konutun kurası çekilecek. Gemlik Belediyesi Toplu Konut 2. etap kura sonuçları neticesinde hak sahibi olan kişiler projedeki 2+1 dairelere yüzde 25 peşinatla, aylık 950 TL’den başlayan taksitlerle sahip olacak. 

Gemlik Belediyesi Sosyal Konut 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181