Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kura tarihi belli oldu!
Gemlik Belediyesi tarafından hayata geçirilen Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kura tarihi belli oldu.

Cihatlı Mahallesi’nde inşa edilen Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kura tarihi 16 Kasım 2018 olarak belirlendi. 7 etap ve bin 400 konuttan oluşan Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kapsamında yer alan 2+1 planında 130 konutun kurası çekilecek.

Başvuruların devam ettiği Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap projesinde başvurular 15 Kasım 2018 tarihi mesai saati bitiminde sona erecek. Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kura sonuçları neticesinde hak sahibi olan kişiler projedeki 2+1 dairelere yüzde 25 peşinatla, aylık 950 TL’den başlayan taksitlerle sahip olacak. 

- Dar gelirli olmak (birlikte yaşayan ailenin aylık toplam net geliri, asgari ücretin iki katının %25 fazlasının -4 bin TL’nin- altında olmak)
- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak
- Terör ile ilgili suçlardan, yüz kızartıcı suçlardan, cinsel taciz ve tecavüz suçlarından hüküm giymemiş olmak
- Kendisinin, eşinin veya on sekiz yaşından küçük çocuklarının konutu bulunmamak ve kendisine tahsis edilecek konuttan daha değerli taşınmazı bulunmamak
-  En az 5 yıldan beri ve halen Gemlik ilçesi sınırları içinde ikamet ediyor olmak ve başvuru tarihinde evli olmak

Gemlik Belediyesi Sosyal Konut Projesi 2. etap kura tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181