Kocaeli Gölcük Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak!

23 adet işyerinin satışının yapılacağı Kocaeli Gölcük Belediyesi gayrimenkul satışı yarın yapılacak.

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Kocaeli Gölcük Belediyesi gayrimenkul satışı ihalesi 1 Kasım 2022 Salı günü saat 15.00 de Gölcük Belediyesi Hizmet Binası Encümen Salonunda yapılacak.

Gölcük Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;
Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçesi Hisareyn rezerv alanında inşa edilmiş aşağıda nitelik ve evsafları belirtilen 23 adet işyerinin satışı 2886 sayılı Devlet İhale Yasasının 35/ a maddesi uyarınca kapalı teklif usulü ile ayrı ayrı ihale edilecek.

Tekliflerin 01/11/2022 tarih Salı günü saat 12:00 a kadar Gelir Müdürlüğüne verilmesi gerekmektedir.  Satılacak işyerleri sanayi sitesinde yer aldığından, bu dükkanlarda ancak sanayi sitelerinde bulunması gereken türde ve nitelikte işyerleri faaliyette bulunabilir.  

Kocaeli Gölcük Belediyesi gayrimenkul satışı ihale detayları için tıklayınız.

Gölcük Belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181