Yozgat Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak!

Kapalı teklif usulü ile yapılacak olan Yozgat Belediyesi taşınmaz satışı bugün yapılacak.

Nohutlu Mahallesi'nde bulunan taşınmazın satılacağı Yozgat Belediyesi taşınmaz satışı ihalesi 21 Nisan 2021 Çarşamba günü Saat:14:00'da Yozgat Belediyesi Meclis Salonu (1.Kat) yapılacak.

Yozgat Belediyesi satılık taşınmaz listesi şu şekilde;


İstekliler istenilen bilgi ve belgelerini dosya halinde son dosya teslim etme tarih ve saatine kadar Emlak ve İstimlâk Müdürlüğüne teslim edilecektir. Son dosya verme tarih ve saatine kadar teslim edilmeyen dosyalar ile yine son dosya verme tarih ve saatine kadar idareye ulaşmayan posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

İdarece belirlenen Arsaya ait 1.000,00-TL, tutarındaki ihale dosya bedelini belediye cari hesabının bulunduğu bankaya veya belediye veznesine yatırdıklarına dair alındı belgesi. Dosya alındı belgesini almayanlar ihaleye katılamayacaktır

Yozgat Belediyesi taşınmaz satışı ihale detayları için tıklayınız.

Yozgat belediyesi taşınmaz ihalesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181