Emlak Konut devir işlemleri nerede yapılıyor?
Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut devir işlemleri nerede yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Emlak Konut devir işlemleri nerede yapılıyor sorusunun detayları şu şekilde;
Markalı konut projesi üreticilerinden Emlak Konut devir işlemi Emlak Konut binasında yapılmaktadır. Emlak Konut devir işlemleri için öncelikle randevu alınması gerekmektedir. Daha sonra Emlak Konut devir işlemi için gerekli belgeler ile randevu tarihi ve saatinde devrin yapılacağı gerde bulunulmalıdır.

Teslimleri yapılan taşınmazın devrinin yapılabilmesi için;
- Site yönetiminden kaşeli, imzalı ve güncel olan ‘’borcu yoktur’’ yazısı getirmeleri,
- Devredilecek bağımsız bölüm adına kullandırılan Banka Kredisi var ise, işlem tarihinde ilgili bankadan kredi kapandı yazısı getirilmesi,
- Kredi Kapandı yazısı ilgili bankanın antetli kağıdına düzenlenip, imza sirküleri ile birlikte alınması, 
- Devir işlemi gerçekleştirilecek olan bağımsız bölüm; Gelir Paylaşım işi kapsamında ise Yüklenici firma ile irtibata geçilip bilgi verilmesi gerekmektedir.

Emlak Konut devir işlemleri nerede yapılıyor sorusunun detaylarını sizler için derledik. emlak konut gyo devir işlemleri nerede yapılıyor sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Emlak Konut ev devir işlemleri detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181