Emlak Konut erken ödeme indiriminde uzatılan süre bu gün sona eriyor!
7 Aralık'ta son bulacak olan Emlak Konut erken ödeme indiriminde uzatılan süre bu gün sona eriyor.

Borcun tamamının kapatılması durumunda yüzde 35 oranında indirimin uygulanacağı ve kişiye özel ödeme imkanının sunulduğu Emlak Konut erken ödeme indirimi için başvuru süresi 14 Aralık 2018 tarihine kadar uzatıldı. Borcunun tamamını veya bir kısmını ödemek isteyen Emlak Konut borç erken kapama 2018 kampanyasından Emlak Konut'tan daire alan ve borcu halihazırda devam eden kişiler yararlanabilecek.

Bu yıl 2. kez başlatılan Emlak Konut GYO daire sahiplerini kapsayan Emlak Konut indirim kampanyası 2018 için başvurular Emlak Konut GYO online işlemler kısmından yapılıyor. Emlak Konut erken ödeme indirimi 2018 başvuru için tıklayınız.

Toplam 65 adet Emlak Konut projesini kapsayan Emlak Konut borç erken kapatma kampanya kapsamında borcun yüzde 75'inin ödenmesi durumunda yüzde 26,5, yüzde 50'nin ödenmesi durumunda yüzde 17,50, yüzde 25'nin ödenmesi durumunda ise yüzde 7,75 oranında indirim yapılacak.

Emlak Konut GYO erken ödeme ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Emlak Konut erken ödeme indirimi 2018 geçerli projeler için tıklayınız
Emlak Konut erken ödeme indirimi hesaplama tablosu için tıklayınız

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181