Emlak Konut Ortadoğu Grup konut projeleri kampanyası!
Emlak Konut'un 1 Ağustos'ta başlattığı kampanyaya Ortadoğu Grup da katıldı. Kampanyaya tüm projeleriyle katılma kararı alan Ortadoğu Grup, satışları devam eden Sancaktepe'deki Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Kağıthane'deki Mod İstanbul ve Yeni Nesil Eyüp projeleriyle destek verecek.

DAYANIŞMA EN BÜYÜK GÜÇ 
Emlak Konut'un kampanyasını desteklediklerini ve eş zamanlı olarak benzer bir kampanya başlattıklarını dile getiren Ortadoğu Grup icra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, "15 Temmuz darbe girişiminde tek yürek olan halkımız bize dayanışmanın en büyük güç olduğunu bir kez daha ispatladı. Ortadoğu Grubu bünyesinde yer alan Resim İstanbul, Merkez Zekeriyaköy, Mod istanbul ve Yeni Nesil Eyüp projelerindeki toplam 1753 konut ile Emlak Konut'un kampanyasını destekliyoruz. Türkiye olarak zor bir dönemden geçtiğimiz bu günlerde sektör olarak başlatılan bu kampanyalar ekonominin dinamizminin devam etmesi açısından çok önemli bir yer teşkil ediyor. Biz de Emlak Konut GYO'nun başlattığı bu kampanyaya tüm projelerimizde yüzde 20 net indirimle destek verme kararı aldık" diye konuştu.

Yeni Akit Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181