Emlak Konut Saraçoğlu arsa ihalesi bugün yapılacak!
Ankara Çankaya Saraçoğlu'nda yer alan Emlak Konut Saraçoğlu arsa ihalesi bugün yapılacak.

100 bin 157 metrekare alana sahip olan Emlak Konut Saraçoğlu arsa ihalesi 1. oturumu 13 Aralık 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak. Gerçekleştirilecek olan bu ihale uluslararası bir ihale değildir.

Arsa üzerine konut alanları, ticaret alanları, truzim alanları ve park alanları yapılabilecek. Konut, ticaret ve turizm alanlarının mülkiyet alanı toplamı 87 bin 4 metrekare iken park alanına da 13 bin 153 metrekare ayrıldı. Ankara'da bulunan Emlak Konut Çankaya Saraçoğlu arsa ihalesi 2 oturum şeklinde gerçekleştirilecek.



İhale "Emlak Konut GYO A.Ş. Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihale ve Sözleşme Yönetmeliği" kapsamında, "Açık ihale Usulü" ile "Ön Yeterlik (1. oturum) ve Pazarlık - Açık Artırma - Kapalı Zarf Teklif Alma (2. oturum)" olarak iki oturum halinde iki ayrı günde yapılacak.

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesi detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181