Gaziantep Kuzey Şehir son durum!
8.5 milyon metrekare alanda hayata geçirilen Gaziantep Kuzey Şehir son durum bilgisini sizler için araştırdık.

Gaziantep Kuzey Şehir son durum bilgisi şu şekilde; Başvuru tarihlerinin henüz netlik kazanmadığı projede çalışmalar hızla devam ediyor.

TOKİ tarafından Gaziantep'te hayata geçirilen Gaziantep Kuzey Şehir projesinde dairelerin yanı sıra camiler, iş yerleri ve ticaret merkezleri de bulunuyor. Yaklaşık 8,5 milyon metrekare alan üzerinde konumlandırılan projenin çalışmaları etap etap devam ediyor.

TOKİ'nin 50 bin konut olarak inşa edeceği Gaziantep Kuzey Şehir projesi 200 bin nüfusluk yeni bir şehir olacak. 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı planlarda “zemin+2, 3, 4” kat gibi farklı yüksekliklere sahip Gaziantep Kuzey Şehiprojesinde yeşil alanla çevrili mahalleler içinde farklı ölçeklerde meydanlar oluşturulması, araç yollarının sınırlandırılması, engellilerin kullanımı için otoparklar yapılması planlanıyor.

Gaziantep Kuzey Şehir son durum ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Gaziantep Kuzey Şehir daire fiyatları için tıklayınız.

Gaziantep Kuzey Şehir nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181