TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli konutlarında başvurular 30 Mart'ta başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Gaziantep Şehitkamil Emekli projesi kapsamında inşa edilen 466 adet konutun başvuruları 30 Mart 2017'de başlıyor.

14 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek olan başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Gaziantep İli Şubeleri aracılığında, Kuralı Satış Yöntemi ile Emekli Vatandaşlar için satışa sunulmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI:
1. T.C. vatandaşı olma,
2. Gaziantep il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olma veya il nüfusuna kayıtlı olma,
3. Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olma, başvuru sahibinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmama (tarla, bağ, bahçe, köy evi ve işyeri hariç) ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olma,
4. Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200-TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200-TL olması gerekmektedir.)
5. Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir.

BAŞVURU İŞLEMLERİ :
Başvuru sahipleri;
1. Başvuru Formu, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep İli Şubelerinden 2 nüsha olarak temin edilecektir.
2. Aşağıda yer alan belgeler ve Başvuru Formu ile birlikte 30 Mart – 14 Nisan 2017 tarihleri arasında Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep İli şubelerine başvurulacaktır. Başvuru Formları Banka tarafından numaralandırılarak başvuruda istenilen evraklarla teslim alınacak ve 1 nüsha da başvuru sahibine geri verilecektir.
3. Başvuru işlemleri sırasında adaylardan 1.000-TL başvuru bedeli alınacaktır.
4. Kimlik tespiti için Nüfus Cüzdanı ibraz etmek şartı aranacaktır. Başvurular şahsen yapılacaktır. Başvuruların kabul edileceği yer: Türkiye Halk Bankası A.Ş. Gaziantep İli şubeleri

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BİLGİ VE BELGELER :
Başvuru sahipleri;
1. Nüfus Cüzdanı fotokopisi,
2. Emekli Vatandaşlar, Sosyal Güvenlik Kurumundan alınan emekli kimlik belgesi veya emekli olduğunu gösteren “Belge” Başvuru Formu ile birlikte eksiksiz olarak Bankaya teslim edilecektir. Eksik evrak ibraz edenler kuraya katılma haklarını kaybedeceklerdir.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli konutları satış duyurusu için tıklayınız.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli konutları daire fiyatları ne kadar?TOKİ Gaziantep Şehitkamil Emekli konutları daire fiyatları için tıklayınız


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali mert 7 yıl önce

Ben işçiyim 7 sefer baş vurdum bana çıkmadı şüphelenmeye baş ladim bundada torpil yapıyorsunuz

banner182

banner181