2020'de açılacak metro hatları İstanbul!
Trafiğin rahatlamasında önemli bir role sahip olacak olan 2020'de açılacak metro hatları İstanbul detaylarını sizler için araştırdık.

Nüfusun gün geçtikçe arttığı mega kent İstanbul'da trafik önemli bir sorun haline dönüştü. Bu kapsamda İstanbul'da toplu taşıma araçlarından olan metrolar gün geçtikçe daha fazla öenm taşıyor. Bizde sizler için istanbul'da açılacak metro hatları 2020 detaylarını araştırdık.

İşte 2020'de açılacak metro hatları İstanbul detayları;

- Sabiha Gökçen Havalimanı - Tavşantepe Metro Hattı
7,40 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Sabiha Gökçen Havalimanı - Tavşantepe metro hattı 11,5 dakika seyahat süresine sahip olacak.

- Dudullu - Bostancı Metro Hattı
14,30 kilometre uzunluğa sahip olacak olan Kabataş - Beşiktaş - Mecidiyeköy - Mahmutbey metro hattı 15 dakika seyahat süresine sahip olacak.


2020'de açılacak metro hatları İstanbul detaylarını sizler için derledik. 2020'de istanbul'da açılacak metro hatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181