ArmaMenta Kartal'da daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor!
5 bin metrekarelik bir alana inşa edilen ArmaMenta Kartal'da daire fiyatları 370 bin TL'den başlıyor. Teslime kadar 2 bin 500 TL kira desteği avantajı bulunan projede 60 ay sıfır faiz kampanyası kapsamında peşinat 4 bin TL olarak belirlendi.

2+1 ve 3+1 daireler yer alan ArmaMenta Kartal projesi 158 konuttan oluşuyor. Botanik bahçe ve balkonlarda organik ürün yetiştirme alanları da yapılması planlanan projede kış bahçesi ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Okkalar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projesi doğa ile uyum sağlayan yaşam alanları bulunuyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken ArmaMenta Kartal projesinde açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, servis bekleme alanı, güvenlik, bahçe bakımı, kış bahçesi, pergoleler, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı da alıcılarına sunuluyor.

ArmaMenta Kartal fiyat? Tıklayınız.

ArmaMenta Kartal teslim tarihi? Tıklayınız.

ArmaMenta Kartal nerede? Tıklayınız.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181