Sıfır faizli konut projeleri 2019!
Yeni bir konut arayışında olanların merak ettiği sıfır faizli konut projeleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

TÜİK tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan Konut satış istatistikleri Mart 2019 verilerine göre konut satışları Mart 2019 döneminde yüzde 5,3 azaldı. Konut satışları 2019 Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %5,3 oranında azalarak göstererek 105 bin 46'yı buldu.

​TÜİK tarafından açıklanan rapora göre ipotekli konut satışları Mart 2019 tarihinde bir önceki yılın aynı ayına göre %30,6 azaldı ve 22 bin 762 adet ipotekli konut satışı yapıldı. İpotekli satışların payı toplam konut satışları içinde %21,7 oldu. Bu kapsamda firmalar tarafında sunulan sıfır faiz avantajı konut satışlarının artmasında önemli bir rol oynuyor. Bizde sizler için 0 faizli konut projeleri 2019 detaylarını derledik.

İşte sıfır faizli konut projeleri 2019 detayları;
Mesa 50. yıl kampanyası detayları için tıklayınız.
Dap İzmir kampanya detayları için tıklayınız.
Makyol Santral kampanya detayları için tıklayınız.
Elite Concept kampanyası detayları için tıklayınız.
Locamahal Veliefendi kampanyası detayları için tıklayınız.

Sıfır faizli konut projeleri 2019 detaylarını sizler için derledik. 2019 sıfır faizli konut projeleri ve faizsiz konut projeleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sizler için araştırdık.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181