Skyland İstanbul'da yıl sonu kampanyası başladı!
Eroğlu Yapı tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul’da rezidanslar, 0.98 faizli 120 ay 5.300 TL taksit seçeneği ile, ofisler ise 2.50 faizli 60 ay 9.700 TL taksitle İstanbul’un merkezinde en cazip yatırım teklifi sunuyor. Yılsonu kampanyasından faydalanan yatırımcılar, akıllı bina teknolojileriyle daha hızlı, güvenli ve tasarruflu bir yaşam sunan ve aynı zamanda tasarım dünyasının yeni evi HOM Desing Center’ı bünyesinde barındıran Skyland İstanbul’dan anahtar edinme fırsatı yakalıyor.

Sakinlerine hayal gibi bir hayat vadeden, ev, ofis ve konsept AVM’si ile öne çıkan karma proje Skyland İstanbul, yeni yıla avantajlarla birlikte giriyor. Modern şehir yaşantısına yeni bir bakış getiren Skyland İstanbul’da rezidanslar 0.98 faizli 120 ay 5.300 TL taksit ilesunulurken, ofisler 2.50 faizli 60 ay 9.700 TL taksit seçenekleri ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Yılsonu kampanyası dahilinde rezidans ve ofisler hemen teslim edilirken, yılbaşında yeni bir yaşama merhaba demek isteyenler hemen taşınabiliyor. Skyland İstanbul, TEM otoyoluna direkt bağlantısının, Cendere caddesi üzerinden Ayazağa ve Maslak’a çıkış imkanının ve metro istasyonunun hemen yanında yer almasının yanı sıra havaalanı, köprüler ve ana arterlere ulaşım kolaylığıyla yaklaşık 15 bin kişiye benzersiz bir yaşam vadediyor.

Hayal gibi kış manzaranız, karlı Belgrad ormanı!
1+0’dan 4+1’e kadar her ihtiyaca uygun farklı daire seçenekleri sunan Skyland İstanbul’da, ister Belgrad Ormanı’na bakmak, isterse büyüleyici İstanbul manzarasını izlemek isteyenlere göre tasarlanan Tower Residence, Sky Residence ve geniş balkonlarıyla yaşam alanlarını büyüten Teras Evler, her mevsim hayal gibi bir hayat sunuyor. 4+1’ler için sunulan dubleks seçeneği, terasları ve Sky Residence’ın 10.000 metrekarelik özel peyzaj alanı özellikle de çocuklu ailelerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.

Skyland İstanbul’un iklimlendirme teknolojisi ise farklı mekânlarda farklı ısı değerleri oluşturarak daha konforlu ve tasarruflu bir yaşam sunuyor. Touch panel, tüm aydınlatma ve iklimlendirme sisteminin mobil cihazlar ve bilgisayarlar aracılığıyla kontrol ve kumanda edilebilmesini sağlıyor. Ev sahipleri touch panel üzerinden su ve enerji tüketim miktarının da takibini yapabiliyor. Skyland İstanbul sakinleri akıllı bina teknolojileri aracılığıyla concierge hizmetlerine erişebiliyor, teknik servis, sağlık görevlisi ve alışveriş gibi çeşitli hizmetlerden faydalanabiliyor.

Yaşam standartlarını yükseklere taşıyan anahtar!
Skyland İstanbul, akıllı bina teknolojileriyle daha hızlı, güvenli ve tasarruflu bir yaşam sunuyor. İstanbul’un merkezindeki Skyland İstanbul sakinleri, yüksek standartlardaki yaşam alanlarında akıllı bina teknolojilerinin konforunu deneyimliyor. Her detayında kalite, lüks ve akıllı çözümler bulunan Skyland İstanbul’un asansörleri saniyede 7 metre yol alıyor.Otis marka asansör, Skyland İstanbul’un 44 katlı en yüksek kulesini yaklaşık yarım dakikada çıkıyor.Akıllı yolcu yönlendirme sistemi Compass, yüksek binalardaki düşey trafiği azaltarak uzun asansör kuyrukları, ara duraklar ve ekstra bekleme sürelerini minimuma indiriyor. Skyland İstanbul’un asansörleri kendi enerjisini üreterek şarj olabiliyor ve enerji tüketiminde yüzde 27 tasarruf sağlıyor.

Yoğun iş hayatına uygun, modern ofis çözümleri!
Skyland İstanbul’un Tower, Loft ve Flat ofislerinde, modern iş dünyasının günlük ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak bölümler ve ince detaylar yer alıyor. Tower Ofisler, 360 derece manzarasıyla şehrin dört mevsimini iş alanlarına getirirken, geniş ve istenildiği gibi tasarlanan yapısı, teknolojik altyapısı ve benzersiz sosyal olanaklarıyla, çalışma hayatını keyifli kılıyor. Tek katta 190 m²’den 4600 m²’ye kadar genislik sunan Loft Ofisler, 8 metre tavan yüksekliği ile ferah bir çalışma alanı yaratıyor. Skyland İstanbul’un üç kulesini birleştiren meydana bakan Loft Ofisler, çalışanlarının gün ışığından da yararlanmasına olanak sağlıyor. Toplam 7 kattan oluşan Flat Ofisler ise tek katta 1.100 m² alan sunarken,eşsiz mimarisi, teknolojik üstünlükleri, lüks donatıları ve iş dünyasının merkezindeki lokasyonuyla Skyland İstanbul’un bir başka ofis seçeneğini oluşturuyor. Yüksek tavanları ile ferah çalışma ortamı sağlayan mimarisine ek olarak orman manzarasına bakması Flat Ofisleri cazip kılan ve iş yerinize prestij katacak önemli özellikler arasında yer alıyor. 6 bağımsız bölümden oluşan Loft ve Flat ofislerin her bir bölümünde farklı giriş, lobi, güvenlik ve doğrudan Gastro Court alanına çıkan asansörler gibi detaylar da hayatı kolaylaştırıyor.

Tasarım dünyasının yeni evi HOM Design Center açıldı!
Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen tasarım ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan yeni alışveriş merkezi HOM Design Center kapılarını açtı. Ev ve ofis tasarımına yönelik önemli markaları bir araya getiren HOM Design Center, zengin marka karmasıyla ziyaretçilerin pek çok seçeneği tek adreste bulabileceği konforu ve zaman tasarrufunu sağlıyor. HOM Design Center’da mağazaların yanı sıra ünlü tasarımcı, mimar ve sanatçıların çalışmalarının sergileneceği Inspiration Area bulunuyor. Yıl içinde düzenlenecek etkinliklerle mimarlık, tasarım ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin ziyaretçilerle buluşturulması planlanıyor. Gastro Court alanındaki markalar ise alışveriş sırasında ziyaretçilere lezzetli ve keyifli mola imkanı sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181