Tasarruf A.Ş. Ev Sahibi Yapmaya Devam Ediyor!

Yüksek kredi maliyeti ödemek istemeyen, yeterli birikimi olmayan veya faiz hassasiyeti bulunanlar için alternatif çözüm planları sunan Tasarruf A.Ş. ailesi büyümeye devam ediyor.

Sıfır faizli ve kişiye özel ödeme planı ile ev almak isteyenlere yeni bir fırsat sunan Tasarruf A.Ş'de ev sahibi olanların sayısı artıyor. Herhangi bir peşinat zorunluluğu bulunmayan sisteme dahil olan vatandaşlar belirledikleri ödeme planları ve takvimi ile diledikleri evlere sahip olabiliyor. Kuruluşundan bu yana bir çok aileyi ev ve araç sahibi yapan Tasarruf A.Ş., 2020 yılında gerçekleştirdiği teslimatlarla sektörde öne çıkan markaların başında gelmeyi başarıyor.

Tasarruf A.Ş Sistemine Katılım Nasıl Oluyor?

İlk adım olarak www.tasarruf.com.tr web sitesinden, bilgi formunu doldurmak veya 444 4 404 çağrı merkezini aramak ya da direkt olarak şubeleri ziyaret ederek bilgi alınabiliyor. 

Hayallerinize ulaşmak için tasarruf planınızı birlikte belirleniyor. Belirlenen Tasarruf Planı sizin bütçenize göre hazırlanıyor ve aylık tasarrufunuza başlamış oluyorsunuz. Tasarrufa başladığınızda hayalinize ulaşacağınız tarih Tasarruf Uzmanlarınca ödeme planlarınızda size sunuluyor.

Tasarruf A.Ş. Hakkında Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayabilirsiniz!

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181