Univa Sakarya 50 ay vade kampanyası!
126 milyon TL'lik yatırımla hayata geçirilen Univa Sakarya 50 ay vade kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Univa Sakarya 50 ay vade kampanyası başladı. Univa Sakarya kampanya kapsamında yüzde 10 peşin, yüzde 10 indirim ve 50 ay vadeyle 1.640 TL’lik taksit imkanı bulunuyor. 

2 bin 424 yatak kapasitesine sahip olan Univa Sakarya projesi kampüs şeklinde tasarlanan ilk özel öğrenci evi projesi olarak inşa ediliyor.Erkanlı Grup, Asset Campus Housing ortaklığı ile Sakarya’da inşa edilen Univa Sakarya 28 bin 352 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. 512 bağımsız birim ve 1024 odadan oluşan projede daireler 45 metrekare ve 90 metrekare şeklinde tasarlanıyor. 

60 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan projede halı saha, basketbol sahaları, havuz, yürüyüş alanları, bisiklet yolları, konser ve gösteri alanları, barbekü, Dinlenme Alanları, açık hava sinemaları, peyzaj alanları, Spor salonları ve spor stüdyoları, kafe & restorant, spa, kapalı havuz, çalışma ve bilgisayar odaları, lounge alanları, tv ve oyun odaları, kareoke, konferans odaları, mağazalar, market, fotokopi merkezi, kuaför, kuru temizleme, çamaşır & ütü odası, sanat ve müzik odası, depolama sistemi, revir, kapalı otopark, aileler için kısa süreli konaklama imkanı yer alıyor.

Univa Sakarya fiyatlar için tıklayınız.

Univa Sakarya 50 ay vade kampanyası detaylarını sizler için derledik. Univa Öğrenci Evi Sakarya projesi ile ilgili tüm detaylara ve gelişmelere EmlakSayfasi.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181