Uplife Kadıköy bankasız 60 ay 0,98 vade farksız kampanyası!
Üçü 23, biri 22 katlı 4 kulenin inşa edildiği Uplife Kadıköy bankasız 60 ay 0,98 vade kampanyası detaylarını sizler için araştırdık.

Uplife Kadıköy bankasız 60 ay 0,98 vade kampanyası detayları şu şekilde;
Uplife Kadıköy kampanya kapsamında firma bünyesinde 60 ay 0,98 vade oranı ödeme seçeneği konut alıcılarına sunuluyor. Ayrıca ödeme seçenekleri arasında yine firma bünyesinde 40 ay vade farksız ve banka kredili 100 ay 0,98 vade oranı yer alıyor.

İstanbul'un değerlenecek kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Uplife Kadıköy Teknik Yapı projesi 850 daire ve 20 ticari üniteden oluşuyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile tasarlanan projede açık-kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, kafe, restorant, türk hamamı ve sauna bulunuyor.

16 dönümlük arazi üzerinde Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Uplife Kadıköy konum itibariyle Teknik Yapı'nın "Up" serisinin son halkası olarak nitelendirilen Kadıköy Fikirtepe'nin en yüksek noktasında yükseliyor.

Uplife Kadıköy bankasız 60 ay 0,98 vade kampanyası bilgisini sizler için derledik. Uplife Kadıköy yeni kampanya ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Uplife Kadıköy nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Uplife Kadıköy fiyat için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181