Hatay Antakya kentsel dönüşüm projesinin yüzde 36'sı tamamlandı!
Antakya Belediyesi’nin iddialı projelerinden olan “Kentsel Dönüşüm” uygulamasında henüz yolun üçte birine ulaşıldı. Başkan İsmail Kimyeci, Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ıslak imza sürecinin hızla sürmekte olduğunun altını çizerek, “Yüzde 36 seviyesine ulaştık.Yüzde 67’de yapım ihalesine çıkacağız” açıklamasında bulundu.

Başkan Kimyeci’nin Kentsel Dönüşüm’le ilgili mesajları ana başlıklar halinde şöyle:
-Her gün hak sahiplerimizle birebir görüşüyoruz, bilgilendirme yapıyoruz, kafalarındaki soru işaretlerini gideriyoruz.
-Birçok farklı alternatif seçenekler sunuyoruz. Hak ediş durumlarına göre, isteyene nakdi ödeme, isteyene daire tercihi sunuyoruz.
-Hükûmetimizin Kentsel Dönüşümü teşvik eden kira ve taşınma yardımları da var. Bu konularda da vatandaşımızı mağdur etmiyoruz.
-Kolonları, perde sistemleri, taşıyıcıları, 4C tabir edilen son teknoloji inşaat malzemeleri ile yapılan sağlam yapılar olacak.
-Çevresiyle, sosyal donatılarıyla, galeri sistemi, modern altyapısıyla, depreme dayanıklı modern konutlarıyla sosyal yaşam alanı olacak.
-Aynı İstanbul Sultanahmet gibi, koca meydanı ve 5000 kişilik bir camisi olan çok güzel bir proje olacak.

Mehmet Özgün / Antalya Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181