Karayolları kentsel dönüşüm kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Gaziosmanpaşa Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iş birliğinde gerçekleştirilen Karayolları kentsel dönüşüm kura sonuçları ne zaman açıklnacak sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Modern konutların inşa edildiği Karayolları kentsel dönüşüm kura sonuçları bugün Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda saat 13:00'da gerçekleştirilen Karayollar kentsel dönüşüm kura çekimi neticesinde belirlendi. Ancak Karayollar kentsel dönüşüm kura listesi henüz açıklanmadı. Tem Avrasya kentsel dönüşüm kura sonuçları listesi belli olduğunda sayfamızda yer alacaktır.

Karayolları Kentsel Dönüşüm Projesinde 1.200 kişi kapasiteli camii, kapalı spor salonu, kapalı bay-bayan yüzme havuzu, çocuk parkı, kafeterya alanı, 32 derslikli Fen Lisesi ve spor salonu ile her daireye özel bir otopark alanı bulunuyor.

Karayolları kentsel dönüşüm kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tacettin DURMUŞ 5 yıl önce

Hangi kat çıkmış örenebilirmiyim

banner182

banner181