Avrupa Konutları!
Aratş imzası ile hayata geçirilen Avrupa Konutları proje listesini sizler için araştırdık. Markalı konut projelerinden oluşan Avrupa Konutları çalışmaları devam ediyor. Konut projeleri, ticari projeler ve karma projeler olarak ayrılan Avrupa Konutları'nın satışları da sürüyor. İşte satışı devam eden Avrupa Konutları listesi

Avrupa Konutları Yamanevler
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Avrupa Konutları Yamanevler projesinde 1672 konut ve 38 ticari birimden meydana geliyor. 11 konut ve 2 ofis bloğundan oluşan projede dairelerin büyüklükleri 72 metrekare ila 239 metrekare arasında değişiyor. Avrupa Konutları Yamanevler teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Avrupa Konutları Kale 2 projesi
10 katlı 5 blok olarak planlanan Avrupa Konutları Kale 2 projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşacak. Lokasyonu ile dikkat çeken Avrupa Konutları Kale 2 projesi toplam inşaat alanı ise 75 bin 587,51 metrekare. Avrupa Konutları Kale 2 projesi daire fiyatları için tıklayınız.

Avrupa Konutları Atakent 4
Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Koşu ve yürüyüş parkurları, spor sahaları, yüzme havuzuyla sağlıklı bir yaşam sunan Avrupa Konutları Atakent 4 projesinde sauna, hamam, spa merkezi ve fitness salonu da bulunuyor. Avrupa Konutları Atakent 4 nerede? Tıklayınız.

Avrupa Konutları Başakşehir
Toplam 11 bloktan meydana gelen Avrupa Konutları Başakşehir projesinin yüzde 80'i peyzaj alanı olarak tasarlanıyor. Avrupa Konutları Başakşehir'de 124 metrekareden başlayan 2+1,162 metrekareden başlayan 3+1, 200 metrekareden başlayan 4+1 ve 277 metrekareden başlayan 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Avrupa Konutları Başakşehir daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Avrupa Konutları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181