Ön talep toplayan konut projeleri!
Bu bahar ev sahibi olmak için harekete geçenler, satış öncesi ön talep döneminde olan projeleri araştırmaya başladı. Bu gerçekten hareketle birçok proje birkaç ay içinde satışa çıkacağı projelerine ön talep toplamaya başladıklarını duyuruyor, işte ön talep fırsatı sunan iddialı projeler:

ÇENGELKÖY'ÜN LÜKS PROJESİNDE ÖN TALEP
Türkiye pazarında büyüme kararı alan Omran Holding'in ilk büyük konut projesi 'Kasr-ı Âlâ'da ön talep süreci başladı, istanbul'un gözde semtlerinden Çengelköy'de hayata geçecek olan 'Kasr-ı Âlâ'nın 2019yılının ağustos ayında teslim edilmesi planlanıyor. 5 blokta 2+1,3+1,4+1 ve çatı ile bahçe dublekslerden oluşan 80 konutluk projede,daire büyüklükleri ise 85 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor. Çengelköy'ün merkezinde, sahile 1 km. mesafede konumlanan 'Kasr-ı Âlâ; çok çeşitli sosyal imkanları, spor alanları ve geniş peyzajı ile örnek bir proje olarak hayat buluyor.

TORKAM E5'TE METRO İSTASYONU İÇİNDE
Torkam inşaat, Florya-Sefaköy akşındaki projesi Torkam E5, metro istasyonunu da içinde barındıracak. Torkam inşaat Pazarlama ve Satış Koordinatörü Olkan Güneş,Torkam E5 sakinlerinin hayatın en büyük sorunu olan zaman kavramını daha optimum kullanmasını hedeflediklerini söyledi. Yakında satışa başlayacak olan proje 216 konut, 114 ofis ve çarşı alanında 275 dükkan ve mağazaya sahip olacak. Fiyatlar 395 bin liradan başlayacak. Florya - Sefaköy akşındaki ulaşımı en kolay ve en iddialı olacak projeyi hayata geçirmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Olkan Güneş, "Projeye büyük bir ilgi var ve çok yakında satışa başlama tarihimizi açıklayacağız"dedi. Güneş, özellikle çarşıdaki ticari alanlara yönelik önemli sürprizler hazırladıklarını da söyledi. 

EGE YAPI, FATİH YEDİKULE'DE CER İSTANBUL İÇİN ÖN TALEP TOPLUYOR 
Ege Yapı, Emlak Konut ve TOKİ güvencesiyle, istanbul'un tarihi semtlerinden Fatih Yedikule'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Cer istanbul adıyla hayata geçirilen ve ön talep toplayan proje görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Karma konseptli oiarak tasarlanan Ege Yapı Cer istanbul projesi rezidans, otel, ticari ünitelerden oluşuyor. 40 bin metrekare inşaat alanına sahip projede 125 rezidans 80 loft daire bulunuyor. 1+1,2+1,3+1,4+1,5+1 ve 6+1 daire tipleri ile her ihtiyaca cevap veren Ege Yapı Cer istanbul'un 10 blok olarak yükselecek. Yedikule Zîndanları'na ve Yedikule Hayvan Barınağı'na yakın konumda olan Cer istanbul projesinin Nisan 2020'de teslim edilmesi planlanıyor. 

DAP YAPI MASLAKTA PROJE YAPIYOR
DAP Yapı istanbul Sarıyer Maslak'ta hayata geçireceği Maslak projesi için hazırlıklara başladı. Projede ön talepler toplanıyor. 1.5 milyar liraya mal olması beklenen DAP Yapı Maslak projesi ofis, residence ve çarşıdan oluşan karma bir proje olarak tasarlanıyor. "Uçan bina"olarak basına tanıtılan DAP Yapı Maslak projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek. Projede uluslararası 3 mimarlık ofisi çalışıyor. Mimarisi ile dikkat çekecek olan Maslak DAP Yapı'da bina havada duruyor gibi görünecek. Havadan 18 metre yukarıda duracak.

İDEALİST GYO'DA ÖN TALEP DÖNEMİ 
Emlak Konut'un geçtiğimiz yıl satışa çıkardığı Şile Çavuş arsasını, en yüksek teklifi veren idealist GYO kazanmıştı. Şirkete yer teslimi 21 Ağustos 2017 tarihinde yapıldı. 17 bin 933 metrekarelik alanda inşa edilecek projenin inşaatı yakında başlayacak. Projede ön talep toplanıyor. Kavanlar'ın yeni projesi 18 nisanda satışta Gayrimenkul sektörü için 40 yıldır farklı projeler inşa eden Kavanlar inşaat, 18 Nisan'da basınla bir araya geliyor. Başarılı ve sağlam projelere imza atan Kavanlar inşaat, 18 Nisan 2018 günü yeni projesini görücüye çıkaracak. Yeni projenin tanıtılacağı toplantıda ayrıca sektör değerlendirmesi yapılacak.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181