Çiğli kentsel dönüşüm 2018!
İzmir Çiğli'nin kuzeydoğusunda yer alan Çiğli kentsel dönüşüm 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çiğli kentsel dönüşüm 2018 projesi yerleşim alanlarının bitim noktasında Evka-2 ve Evka-6 toplu konutları ile Güzeltepe Kooperatif Evleri arasında yer alıyor. 

21 hektarlık alan üzerinde inşa edilecek olan Güzeltepe bölgesinde kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı. Plansız gelişen ve 255 adet parselin bulunduğu alanda 1.116 konuttan oluşan modern şehircilik uygulamalarının en başarılı örneklerinden birinin temeli atılacak.

Çiğli’nin 1960’lı yıllardan sonra özellikle de Varto depreminin ardından yerleşim alanlarından biri haline gelen Çiğli kentsel dönüşüm 2018 projesi için halihazır durumu tespitine ve proje hazırlanmasına yönelik çalışmalara başlandı. İzmir kentsel dönüşüm projeleri arasında yer alan Çiğli Güzeltepe kentsel dönüşüm projesi projesi için çalışmalar devam ediyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181