Adım Bornova, Sancak ve Sancak Park projeleri geliyor!
Bugüne kadar Çamdibi'nde 800 konuta imza atan Ramsa, 2018'in sonunda Adım Bornova, Sancak ve Sancak Park projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Ramsa, Çamdibi'nde yatinm fırsatları sunmaya devam ediyor. Ramsa İnşaat Yönetimi Kurulu Başkanı Ramazan Doğan, 26 yıllık tecrübeleriyle Çamdibi'ne ilk yatırım yapan firma olduklarını ve Çamdibi'nin kentin yükselen değeri olduğuna dikkat çekti.

Baba mesleği olarak başladıkları inşaat sektörüne 1992 yılından bu yana devam ettiklerini söyleyen Doğan, "Bu işin en dip noktası taşeronluktan başladık. Menemen'de faaliyet gösteren şirketimizi devraldık ve Ramsa'yı hayata geçirdik" dedi.

Çamdibi'ne söz verdik
Lokasyon olarak çok iyi fakat dönüşüm olarak çok zor bir noktada yatırımlar yaptıklarım söyleyen Ramazan Doğan, "Yemlenebilir bir bölge olması açısından Çamdibi bu işin yfidızı olabüecek bir yer. Çamdibi'ne ilk yatinm yapan firma biziz ve söz verdiğimiz gibi bu bölgeyi yemlemeye devam ediyoruz. En küçük projemiz 110 daireydi. Zor bir bölgeye çok ciddi yatinmlar yaptık. 100 konut olarak planlayıp başladığınız projede, ihtiyaç çok olduğu için şartlar sizi bin konut olarak yeniden planlamaya yönlendirebüiyor" diye konuştu.

Sektöre olumlu etki
Son yıllarda İzmir'e özellikle İstanbul'dan büyük bir göç olduğunu belirten Doğan, "Kentimizin nüfusunda büyük bir artış söz konusu. Türkiyede yaşayan her kesimin bir izmir hayali hep var. Otoban projeleriyle birlikte ulaşmam kolaylaşması İzmir'i daha da cazip hale getirdi. İzmir için yapuan yatırımlar inşaat sektörünü de olumlu şekilde etkiledi" ifadesini kullandı.

YATIRIMLARIMIZ BİZİ YANILTMADI
Ramazan Doğan, "Tek yatırımımız konut değü. Arsa ve arazi satışı da yapmaktayız. Son 5 yfidır aldığımız yerler bizi hiç yanütmadı. Önümüzdeki yularda da böyle devam edeceğini düşünüyorum" dedi. İzmirlilerin dikey yapılaşmayı sevmediğini söyleyen Doğan, "İzmir önemli deprem bölgelerinden olduğu için ben de dikey yapfiaşmaya sıcak bakmıyorum. Projelerimizde yatay yapüaşmayı tercih ediyoruz. İzmir'de kentsel dönüşümü ilk yapan biziz. Eski yapuan ada bazında topluyoruz. Yeni yoüar, eğitim alanlan açıyoruz ve yeni yaşam alanlan oluşturuyoruz" dedi.

YENİ PROJELER HAZIR
Bugüne kadar Çamdibi bölgesinde 800 konut hayata geçirdiklerini düe getiren Ramazan Doğan, "Planlanan 1500 tane konutumuz var. Yeşilovada Saklıbahçe projemiz var. 2018 yılında Çamdibi Four ve Çamdibi life projelerimiz teslim edüecek. 2019 yılı içerisinde Çamdibi Barbaros ve Saknlıbahçe projeleri tamamlanacak. 2018'in sonunda 300 konutluk Adım Bornova, Sancak ve 130 konutluk Sancak Park projelerimiz başlayacak" bügisini verdi.

YURTDIŞINDAN TALEP
Yatırımcıya konforlu bir yaşam alam sunmayı hedeflediklerini söyleyen Doğan, ymtiçinin yanı sıra yurtdışından da talep gördüklerini belirtti. Doğan şöyle konuştu: "Yalnızca yakın çevrelerde yaşayanlar değü, farklı yerlerden de talep alıyoruz. Yüzdelik olarak böldüğümüzde konut alanların üçte biri bu bölgede yaşayanlar, üçte biri İzmir'in değişik noktalarında yaşayanlar, üçte biri ise farklı şehirde yaşayanlar oluyor. İşin yüzde 10'u kadar da yurtdışına satış yapıyoruz."

Hürriyet İzmir Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181