Evora İzmir projesinin detayları belli oldu!
Teknik Yapı ve Halk GYO ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Evora İzmir projesinin detayları belli oldu.

Toplam 32.642,44 metrekare yüzölçümlü alan üzerinde konumlandırılacak olan Evora İzmir projesi 225 bin 119 metrekare toplam inşaat alanına sahip olacak. 1049 adet konutun yer alacağı projede ayrıca 14 adet ticari alanda planlanıyor. Karma konsepte sahip olacak olan projede 121 odalı otel bulunacak. Lokasyonu ile dikkat çekeceği düşünülen projede konut alanında spor salonu, hamam, sauna, buhar odası gibi imkanlar yer alacak.

İzmir'in Konak ilçesinde Alsancak'ta konumlandırılacak olan projede ticari alanda 35 adet ticari ofis planlanıyor. 514 adet 1+1, 181 adet 2+1, 234 adet 3+1, 96 adet 4+1, 24 adet 6+1 daireden oluşacak olan Evora İzmir projesinde 2106 kişinin yaşayacağı öngörülüyor. 350 milyon TL yatırım bedeline sahip olan projede bloklar 6, 8 ve 24 katlı olarak inşa edilecek. Sergi, konferans, balo salonlarından oluşan 5 adet kültür alanının yer alacağı projede 1583 araçlık kapalı otopark imkanı konut alıcılarına sunulacak.


Evora İzmir fiyat için tıklayınız.
Evora İzmir nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
Evora İzmir teslim tarihi için tıklayınız.
Evora İzmir fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181