İzmir Ataşehir konut projeleri!
İzmir'in Çiğli ilçesinde Ataşehir'de yer alan İzmir Ataşehir konut projeleri detaylarını sizler için araştırdık.

İşte merak edilen İzmir Ataşehir konut projeleri tüm detayları ;

B Life Ataşehir 2
Berberoğlu İnşaat ve Entegre İnşaat imzası ile İzmir Mavişehir'de konumlanan B Life Ataşehir 2 projesi 7 katlı olarak inşa ediliyor. 3+1 daire tiplerinden oluşan projede dairelerin büyüklükleri 158 metrekare ila 169 metrekare arasında değişiyor. B Life Ataşehir 2 nerede? Tıklayınız.

Park Yaşam Ataşehir 
İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat tarafından toplam 877 konuttan oluşan projede dubleks, teras olanakları ve ‘winter garden’ konseptli daireler de yer alıyor. 52 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen projede 18 adet villa bulunuyor. Park Yaşam Ataşehir satış ofisi için tıklayınız.

Loca Ataşehir
İzmir Çiğli'de 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı projede yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sinema odası, hobi odası, spor salonu bulunuyor. Çiğli Ataşehir konut projeleri arasında yer alan projede dairelerin büyüklükleri 204 metrekare ila 219 metrekare arasında değişiyor. Loca Ataşehir örnek daire için tıklayınız.

Ataşehir Modern İzmir
Gergül İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern İzmir projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri tasarlanıyor. Konumu ile konut alıcılarının dikkatini çekmesi beklenen proje Karşıyaka yeni konut projeleri arasında bulunuyor. Ataşehir Modern İzmir iletişim bilgisi için tıklayınız.

Gayda Ataşehir
3 bloktan oluşan projede 2+1 daireleri brüt 104 metrekare, 3+1 daireleri 142 ila 158 metrekare ve 3+1 zemin kat teraslı daireleri ise brüt 165 ila 171 metrekare büyüklüğe sahip. Toplam 82 dairenin bulunduğu proje 5 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Gayda taşehir teslim tarihi için tıklayınız.

İzmir Ataşehir konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181