Ayrancılar TOKİ fiyatlar!
İzmir Torbalı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilecek Ayrancılar TOKİ fiyatlar bilgisi belli oldu.

Toplam 286 konuttan oluşan Ayrancılar TOKİ fiyatlar bilgisi şu şekilde; Projede konutların fiyatları 166 bin 709 TL'den başlayıp 233 bin 579 TL'ye kadar yükseliyor. Alt gelir grubu için 2+1 daire tipinde, orta gelir grubu için 3+1 daire tipinde 286 konuttan oluşan TOKİ projesinde başvuru için Nüfus Cüzdanı ile başvuruda bulunmak ve alt gelir grubu için 1.000 TL, orta gelir grubu için 2.000 TL başvuru bedelini yatırmak yeterli.

9 Temmuz tarihinde kura çekilişinin yapılacağı projede kuraya katılabilmek ve ev sahibi olabilmek için başvuruların, 18 Haziran-29 Haziran tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş.’nin İzmir ilindeki yetkili tüm şubelerine yapılması gerekiyor. 

Ayrancılar TOKİ fiyatlar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Ayrancılar TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
Ayrancılar TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

Ayrancılar Toki nerede? tıklayınız

Ayrancılar Toki kura sonuçları için tıklayınız 

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181