Kayseri Ziya Gökalp kentsel dönüşüm!
Kocasinan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kayseri Ziya Gökalp kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Çalışmaların hızla devam ettiği Kayseri Ziya Gökalp kentsel dönüşüm projesinde 1. etap çalışmaları tamamlandı. Kentsel dönüşümün tamamlanmasıyla birlikte 7’den 70’e herkesin yaşamak istediği bir bölge haline gelmesi planlanan Kocasinan Ziya Gökalp kentsel dönüşüm projesi ile mahallenin değerine değer kattılması hedefleniyor.

Kocasinan Belediyesi tarafından ilçe genelinde başlatılan kentsel dönüşüm projelerinden biri olan kapsamında eski konutları yıkarak, yerine daha modern, daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha sağlıklı yaşam alanları inşa edecek.

Kocasinan Belediyesi, konutları planlarken sadece bina yapımı değil, bununla birlikte bölgenin ihtiyacı olan sosyal donatıların oluşmasını sağlayacak. Böylelikle ticaret yerleri, oyun alanları, cami, pazar yeri, park, okul gibi bütün ihtiyaçlar kendi içerisinde çözümlenmiş olacak.

Kayseri Ziya Gökalp kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181