Kayseri Develi TOKİ'de 38 konut bu gün kurasız satışa çıkıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Kayseri Develi TOKİ projesinde toplam 38 adet konut kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile bu gün açık satışa sunulacak.

Kayseri Develi 2.Etap 129 konut projesi kapsamında hayata geçirilen Kayseri Develi TOKİ projesinde alt gelir grubuna yönelik 38 adet 2+1 konutun satışları 02 Nisan 2018 ila 29 Haziran 2018 arasında yapılacaktır.

Kayseri Develi TOKİ satışları nerede yapılacak?
Toplam 38 adet dairenin satışları TC. Ziraat Bankası AŞ.'nin Temerküz Şubesinde yapılacaktır.

Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin;
- T.C. vatandaşı olması,
- Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması,
- Başvuru sahibinin kendisinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması ve tapuda kayıtlı kat irtifaklı/kat mülkiyetli bağımsız bir bölümün veya müstakil konutunun bulunmaması (tarla, bağ, bahçe, köyevi ve işyeri hariç)
- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmamaktadır.
- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 4.500.00 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 4.500.00 TL olması gerekmektedir.)

Kayseri Develi TOKİ daire fiyatları için tıklayınız.

Kayseri Develi TOKİ satış duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181