Kiptaş Konutları Sefaköy!
29 blokta 860 daireden oluşan Kiptaş Konutları Sefaköy projesinin detayları belli oldu.

Safir, Yakut, Zümrüt ve Elmas adında 4 farklı daire seçeneğinin yer aldığı Kiptaş Konutları Sefaköy projesinin ismi Sefaköy Evleri olarak belirlendi. Radye temel üzerine tünel kalıp sistemi ile inşa edilen projede 103 metrekare, 129 metrekare, 162 metrekare ve 188 metrekare olmak üzere dört farklı tipte daire seçeneği yer alıyor.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda hayata geçirilen Kiptaş Konutları Sefaköy projesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, alışveriş merkezi, ticaret merkezi, fitness center’ı, saunası, spor sahaları, özel güvenliği bulunuyor. 

63 bin 348 metrekare alan üzerinde inşa edilen konutlarda, dış cephe ısı izolasyonu, Intercom Tv uydu tesisatı ve kapalı otopark bulunuyor. Ayrıca site içerisinde yer alan Kiptaş İlköğretim Okulu 8 laboratuar, 3 ana sınıfı, 42 sınıf ve 1 çok amaçlı salonu ile sağlıklı bir eğitimin tüm olanaklarını sunuyor. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181