Kiptaş taksit ödemelerini erteledi!
Ülkemizde ki Koronavirüs hastalığı (COVID-19) sebebi ile Kiptaş taksit ödemelerini erteleme kararı aldı.

Kiptaş taksit ödeme erteleme detayları şu şekilde;

Sektörde adından sıkça söz ettiren Kiptaş, 3 projesinde taksit ödeme tarihlerini erteleyecek. Kitaş ödeme erteleme avantajı Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi, Çatalca Sosyal Konut Projesi ve Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm Projesi'ni kapsayacak. Bu erteleme kampanyası ile küresel boyuttaki salgın hastalık nedeniyle ödeme güçlüğü yaşayabilecek vatandaşlar ödemelerini rahatlıkla yapabilecek.

Kiptaş'ın Silivri 3. Etap Sosyal Konut Projesi Nisan, Mayıs ayları taksit ödemeleri ile Mayıs ayı ara ödemeleri, Çatalca Sosyal Konut Projesi Nisan, Mayıs ayları taksit ödemeleri, Zeytinburnu Kentsel Dönüşüm Projesinde (Locamahal) dönüşüme tabi tutulan hak sahipleri için Nisan ve Mayıs ayları borçlandırma taksitleri ertelendi. Nisan ayına ait taksit ödemeleri Haziran ayında, Mayıs ayına ait taksit ve ara ödemeler ise Temmuz ayında tahsil edilecek. Bu erteleme işlemleri nedeniyle Kiptaş'ın müşterilerine temerrüt faizi yansıtılmayacak.

Kiptaş taksit ödeme erteleme detaylarını sizler için derledik. Kiptaş 2020 ödemeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181