Kocaeli Kandıra emekli TOKİ evleri çekilişi 7 Mart'ta!
Kandıra Belediyesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı(TOKİ) ile birlikte Orhan Mahallesi hindi çiftliği bölgesinde başlattığı konut projesinde çalışmalar hızlanıyor.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kandıra’nın  Orhan Mahallesi’nde yapımı süren  Kandıra Toplu Konut Projesinde adımların hızlandığını ifade etti.

“Emeklilere Yönelik  Hazırlanan 270 Adet Konut İçin Daire (Kat) Çekilişleri 7 Mart 2018’de  Yapılacak”
Vatandaşların ilgiyle takip ettiği Toki projesinde Emekliler için hazırlanan 270 adet konut için hak sahiplerine yönelik olarak daire çekilişlerinin yapılacağı belirtildi. 7 Mart 2018 Çarşamba günü 10.00- 13.00 saatleri arasında Prof. Turan Güneş Kültür Merkezinde yapılacak olan 270 adet Emekli konutların daire (kat) çekilişleri noter huzurunda gerçekleştirilecek.

Ev hayali kuran vatandaşımızın hayali gerçek oluyor diyen Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bir diğer önemli gelişmeyi de vurguladı. Başkan Köken, Kandıra Belediyesi olarak Toki’yle birlikte başlattıkları konut edindirme projesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için tekrardan yeni bir proje oluşturulabileceğini vurguladı. Tokiden daire almak isteyen vatandaşların Kandıra Belediyesine konuyla ilgili dilekçe vermeleri halinde yeni projeler için Toki’yle görüşmeler başlatılacak.

Kandıra Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181