Epique Island Bodrum fiyat!
Aksoy Holding imzasıyla Bodrum Tilkicik'te konumlandırılan ve kaba inşaatının yaklaşık 3’de 1’ini tamamlayan Epique Island projesindeki villaların ortalama satış fiyatları metrekare başına 8.000 euro olarak belirlendi.

‘Yalınayak lüks’ konseptini Bodrum Tilkicik’e getiren Epique Island projesi,  126 dönüm büyüklüğündeki yarımada üzerinde yer alıyor. 3 farklı tipte 75 müstakil villa, 150 tekne bağlama kapasiteli bir marina, 50 suitten oluşan butik otele sahip Epique Island projesi'nde villalar, açık teras, avlu ve lineer villa olmak üzere üç farklı tipe ayrılıyor. 

Epique Island teslim tarihi için tıklayınız.

Mart ayı itibariyle satışları başlayan Epique Island projesinin Epique Island projesinde, güneşlenme terasları, plajlar, açık havuz ve deniz havuzu, heliport, çocuk kulübü, restoran, kafe ve barlar yer alırken; ada sahiplerinin açık havada faydalanabilecekleri yoga ve fitness alanı ile  masaj odaları bulunuyor.

Epique Island iletişim!
Adres: EPIQUE ADA Tilkicik Ba
y Yalikavak, Bodrum Turkey
Telefon: +90 212 259 00 00
Web: www.epique.com.tr


Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181