Okkalar inşaat'tan istanbul'a 3, konya'ya 1 yeni proje!
İnşaat sektöründe 40 yıllık tecrübeye sahip olan Okkalar İnşaat, 4 yeni projeye daha start veriyor. İstanbul'daki Arma Menta, Arma Modern, Arma Cadde ve Konya'daki Arma Kent projelerine toplam 200 milyon TL yatırım yapılacak. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Okka, Okkalar İnşaat'ın 1976 yılından bu yana 1 milyon metrekarenin üzerinde konut projesi, iş merkezi ve ticari bina inşa ettiğini belirterek "Yaptığı işlerde kalite çıtasını daima yüksekte tutmayı en önemli prensip olarak benimsedi. Bu nedenle 2017 yılına da hedef büyüterek girdik. İstanbul'da Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde, Konya'da ise Arma Kent olmak üzere dört yeni projeyi inşa etmenin gururunu yaşıyoruz" dedi. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka ise şirketin yeni projelerini Arma serisi altında topladığını ifade etti. Dört yeni projeyi 200 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirdiklerini kaydeden Mahmut Okka, "İstanbul'da inşa edeceğimiz Arma Menta, Arma Modern ve Arma Cadde projelerimizi Mart ayıyla beraber satışa sunduk ve projelerimiz şimdiden büyük ilgi gördü. Yılsonuna kadar da projelerin tamamının satışını gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Aydos Ormanı'na komşu Arma Menta
Kartal'da 5 bin metrekarelik bir alana inşa edilen Arma Menta, Aydos Ormanı'nın yanı başında yer alıyor. 22 bin metrekare inşaat içerisinde, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan 158 konut ve 9 ticari alandan oluşan Arma Menta'da, kış bahçesi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, servis bekleme alanı, kapalı otopark, açık misafir otopark alanları bulunuyor.

Şehrin merkezinde iki proje
Maltepe'de yer alan Arma Modern projesi toplamda 4 bin 155 metrekarelik inşaat alanına sahip. Kapalı ve açık otoparkı olan, 8 kat ve tek bloktan oluşan proje 95 metrekare 2+1 ve 105 metrekare 3+1 olmak üzere toplamda 32 adet daireden oluşuyor. Kadıköy Göztepe'de yer alan Arma Cadde ise toplamda 2 bin 795 metrekare inşaat alanını barındırıyor. Kapalı ve açık otoparkı olan 12 katlı, tek bloklu proje, 2+1 tipinde 24 daireden oluşuyor. Arma Modern ve Arma Cadde projeleri, merkezi konumlarıyla öne çıkıyor.

Arma Kent Konya'da yükselecek
Konya'nın Selçuklu İlçesi'nde yer alan Arma Kent projesi, toplamda 53 bin 450 metrekare inşaat alanına sahip. 3 blok 230 daireden oluşan proje, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. Hamam, sauna, buhar odası, kapalı fitness ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra projede; futbol ve basketbol sahaları, fitness park, çocuk oyun alanları, kameriyeler, süs havuzu, yürüyüş alanı ve kapalı-misafir araç parkı da bulunuyor.

İndergi Dergisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181