Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi nereye yapılacak?
Değişik tiplerde bitişik ve ayrık bahçeli, bahçesiz konutların yer alacağı Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi nereye yapılacak sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi nereye yapılacak sorusunun cevabı şu şekilde;
Konya'nın Selçuklu ilçesi Ardıçlı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konya Ardıçlı toplu konut projesi konum olarak İstanbul Yolu’na yeni yapacak olan metro hattına 2 kilometre, Beyhekim Hastanesi'ne 2 kilometre mesafede yer alacak.

Zemin üstü 5 kattan oluşacak olan Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi 1057 konuttan oluşacak. Konya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilecek olan proje 82 bin 500 metrekare de pazar alanı içerecek.

150 bin metrekare konut alanı, 20 bin metrekare ticari alan, 27 bin 500 metrekare de eğitim alanına sahip olacak olan ​Konya Ardıçlı toplu konut projesi ile ilk etapta 3 bin 200 vatandaşın ihtiyacı karşılanacak. Proje içerisinde sosyal donatı alanları, ticaret alan, cami, eğitim ve sağlık birimleri bulunacak. 

Konya Ardıçlı Toplu Konut Projesi nereye yapılacak sorusunun cevabını sizler için derledik. Konya Ardıçlı toki nerede ve Konya Ardıçlı toki 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hilal 5 yıl önce

Başvurular ne zaman olacak bilginz varmı

Avatar
Fatih selvi 5 yıl önce

Baş vurular nezaman başlıyor

Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Başvurgular ne zaman yapilacak

Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Başvurgular ne zaman yapilacak

Avatar
Ahmet 5 yıl önce

Başvurgular ne zaman yapilacak

Avatar
Duran 5 yıl önce

Baş vuru nezaman emeklilere de varmi

Avatar
Duran 5 yıl önce

Emekliye de varmı baş vurular nezaman

Avatar
Duran 5 yıl önce

Emekliye de varmı baş vurular nezaman

banner182

banner181