Adana Büyükşehir kentsel dönüşüm projeleri!
Çalışmaların hızla devam ettiği Adana Büyükşehir kentsel dönüşüm projeleri detaylarını sizler için derledik.

Adana Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm alanları Köprülü ve Sinanpaşa Mahalleleri olarak belirlendi. Adana kentsel dönüşüm 2018 kapsamında şehrin çeşitli alanlarında çalışmalar sürüyor.

İşte Adana Büyükşehir kentsel dönüşüm projeleri listesi;

Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi
Yüreğir İlçesi, Köprülü Mahallesinde yer alan Adana Büyükşehir Belediyesi Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi çalışmaları devam ediyor. Bölgede yüzde 95 oranında 2 ve 3 katlı konut bloklarından oluşacak olan Adana Yüreğir Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi alanında 648 bina ve 1159 bağımsız bölüm bulunuyor. Ayrıca proje alanında park, lojman, ilköğretim tesisi ve dini tesis gibi kentsel alan kullanımları da yer alıyor. Köprülü Mahallesi kentsel dönüşüm projesi detayları için tıklayınız.

Adana Sinanpaşa kentsel dönüşüm
Yaklaşık 29 hektarlık yüzölçümüne sahip olan Adana Sinanpaşa kentsel dönüşüm projesi 3 etap halinde yürütülüyor. Çalışmaların devam ettiği Adana Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm Sinanpaşa projesi alanının kuzeyinde yaklaşık 10,30 hektarlık ilk etabın projesi yapılan protokol kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile birlikte gerçekleştiriliyor. Adana Sinanpaşa kentsel dönüşüm detayları için tıklayınız.

Adana Büyükşehir kentsel dönüşüm projeleri detaylarını sizler için derledik. Adana kentsel dönüşüm alanları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLi / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181