Bursa Hasanağa yeni konut projeleri!
Bursa Hasanağa yeni konut projeleri listesini sizler için derledik. Nilüfer ilçesine bağlı mahallelerden birisi olan Hasanağa konut projeleri hızla yükselemeye devam ediyor. 

TÜİK'in her ay düzenli olarak yayınladığı konut satış rakamlarına göre Temmuz 2018'de Türkiye genelinde %6,9 oranında artarak 123 bin 878 adet konutun satışı yapıldı. İstanbul'un birinci olduğu konut satışlarından Ankara ikinci, İzmir üçüncü, Antalya dördüncü ve Bursa beşinci sırada yerlerini aldı. Bursa'da Temmuz 2018'de toplam 4 bin 349 konut satışı yapıldı. Temmuz 2018'de Bursa'da gerçekleşen 4 bin 349 adetlik konut satışında liderliği bin 305 adet konut satışı ile Nilüfer kazandı. Nilüfer'i 860 konut satışı ile Osmangazi izledi.

İşte Bursa Hasanağa yeni konut projeleri listesi;

Nuripek Residence
​Yatay mimarisi ile tasarlanan Nuripek Residence Nuripek İnşaat tarafından Bursa Hasanağa'da inşa ediliyor. 7 katlı 2 bloğun yükseldiği Nuripek Residence projesinde güvenlik imkanı konut alıcılarına sunuluyor. Nilüfer yeni konut projeleri arasında bulunan Nuripek Residence projesinde 2 blok inşa ediliyor. Nuripek Residence fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Yükselen Park Melis
​110 daireden oluşan Yükselen Park Melis 3 blok olarak inşa ediliyor. Akyükselen İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, akıllı ev sistemi, ve kapalı otopark imkanı yer alıyor. 25 adet dükkan ve 20 ofisinde planlandığı projede daireler 2+1, 3+1, 4+1, 3+1 dubleks, 4+1 dubleks, 5+1 dubleks seçenekleri ile tasarlanıyor. Yükselen Park Melis nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Batı Vadi Evleri
​8 bin 300 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan Batı Vadi Evleri'nde 5 bin 350 metrekare alan üzerinde sosyal alanlar tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 144 ile 230 metrekare arasında değişim göstereceği Batı Vadi Evleri NGSEM İnşaat imzasıyla inşa edilecek.  3+1 daireleri 144 metrekare, 4+1 daireleri ise 230 metrekare büyüklüğünde tasarlanan Batı Vadi Evleri'nde 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle toplam 66 konut bulunacak. Batı Vadi Evleri teslim tarihi ve fiyatları için tıklayınız.

Bursa Hasanağa yeni konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181