Folkart Time satış ofisiyle dikkat çekiyor!
Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi'nde inşa edilen Folkart Time, reklam filmi ve hazırlanan inşaat projesinin yanı sıra mimari tarzla yapılan ofisiyle de beğeni topluyor. Folkart Yapı Başkanı Mesut Sancak, "Projemiz için dikkat çekici bir satış ofisi fikrinden yola çıktık" dedi.

Folkart Yapı'nın "Şimdi senin zamanın" sloganıyla başlattığı Folkart Time projesi barındırdığı konut, ofis, kolej ve ticari alanlarla tüm ihtiyaçları bir arada sunuyor. Karma projenin reklam filmi kadar, mimarisi ve proje için özel hazırlanan satış ofisi de dikkat çekiyor. Atmosphere Mimarlık tarafından hazırlanan Folkart Time Satış Ofisi Binası'nın, dış cephesi "Zamansız'Iık kavramını soyut bir biçimde ortaya koyuyor. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Heykeltıraş İlhan Koman'ın 1980 yılında tamamladığı İstanbul'daki Akdeniz Heykeli'nden esinlenen Mimar Hüseyin Birman'ın hazırladığı projenin, Parametrik Mimari'nin çarpıcı bir örneği olduğunu söyledi.

FARKLI PROJELER
Ziyaretçilerin satış ofisine gösterdiği ilgiden memnun olduğunu ifade eden Sancak, Folkart Time Satış Ofisi'ni tasarlayan mimar Hüseyin Birman'a da teşekkür etti. Sancak, "5 ayrı mimarlık ofisim davet ettik. Çok farklı projeler geldi. Ancak biz Hüseyin Birman ve ekibinin tasarladığı mevcut satış ofisimizin tasarımını tercih ettik" dedi. Mimar Hüseyin Birman ise, "Folkart'm çağdaş, titiz ve yenilikçi bakış açısını, daha önce yapmış olduğumuz Folkart Gallery projesinde tanıma fırsatı bulmuştuk. Folkart'm projelere ve uygulamalara cesaretli yaklaşımı tasarımda cesur davranmamızı sağladı" diye konuştu.

Habertürk Egeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181