TOKİ ilk taksit ne zaman başlar?
Toki'den konut sahibi olan ve olacak vatandaşlar tarafından merak edilen Toki ilk taksit ne zaman başlar sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Toki ilk taksit ne zaman başlar sorusunun yanıtını sizler için derledik. 
Alt gelir grubu konutlar için Toki ilk taksit ödemeleri daire tesliminden sonra başlarken, orta gelir grubu konutlar için ödemeler sözleşme imzalandıktan sonraki ay başlıyor.

TOKİ ödemeleri konut alan kişilerin vadesiz hesabında bakiye yeterli olduğu taktirde otomatik olarak gerçekleştiriliyor. TOKİ taksitleri T.C. kimlik veya hesap numarasıyla tüm şubelerden öğrenilebildiği gibi ödemeler de bu şekilde yapılabiliyor.

Ayrıca TOKİ taksit ödemesi internet üzerinden de online olarak gerçekleştiriliyor. İkamet ettiği şehir dışındaki başka bir şehirden TOKİ konutu satın alan bir kişi, internet hesabına "TOKİ İşlemleri" tanımlamasını yaptırarak internet hesabı üzerinden havale yoluyla Ziraat Bankası TOKİ konut ödemeyi yapabiliyor. Toki taksitleri nasıl ödenir sorusunun detaylı cevabı için tıklayınız.

Toki ilk taksit ne zaman başlar sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki 2019 taksitleri ne zaman başlıyor ve toki evleri taksit ödemeleri ne zaman başlar sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki tasitleri sabitlenecek 2019 detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181