Nusaybin TOKİ son hali!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Nusaybin TOKİ son hali ile ilgili detayları sizler için araştırdık.

Nusaybin TOKİ son hali için tıklayınız.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı koordinesinde inşa edilen Nusaybin TOKİ Evleri projesinde konutların çevre düzenlemesi ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. Çevre düzenlemelerinin hızla devam ettiği projede sıcak asfalt serimine de aralıksız sürüyor.

Abdulkadirpaşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir Mahallerinde yapılan Nusaybin TOKİ Konutları kapsamında yer alan 4 bin 657 adet konut, 474 adet ticari birim, 5 adet camii, 4 adet taziye evi ve 3 adet okulun yapımı büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Sona doğru yaklaşılan projede vatandaşlar evlerine kavuşmak için gün sayıyor.

Nusaybin TOKİ son hali ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Önder 5 yıl önce

MERHBME, evleri teslim etme tarihi tam olarak ne?

Avatar
Önder 5 yıl önce

MERHABA, evleri teslim etme tarihi tam olarak ne?

Avatar
Önder Kaya 5 yıl önce

MERHABA, evleri teslim etme tarihi tam olarak ne?

banner182

banner181