Mobilipark açılış tarihi belli oldu!
Mobilipark açılış tarihi!

İnegöl-Bursa Karayolu üzerinde konumlanacak olan Mobilipark Mobilya AVM'nin açılış tarihi belli oldu. İnegöl’ün ilk ve tek tamamı kiralık alışveriş merkezi olma özelliği taşıyan Mobilipark AVM, MODEF Expo fuarının açılış günü olan 8 Kasım tarihinde hizmete açılacak.

40 bin metrekarelik büyüklüğe sahip olacak Mobilipark, birbirinden özel ayrıcalıklarıyla projede yer almak isteyen markalar için ek ödeme ve aidat olmayan, metrekaresini ve kira bedelini herkesin kendi seçebileceği özel fırsatlar sunuyor.

3 katlı bir alışveriş merkezi olarak hizmet verecek olan Mobilipark Mobilya AVM'de tüm katlara ulaşım için toplam 5 adet asansör ve bunun yanı sıra katlara yürüyen merdivenlerle de ulaşım olanağı yer alıyor.

İşyerlerinin kiralamaları metresikaresi 20 TL!
Projenin detayları hakkında açıklamalarda bulunan Proje Koordinatörü Bülent Temelli, 60 metre bir yeri kiralayanın 1200 TL kira ödeyeceğini, ve herkesin ihtiyacına kadar ödeme yapabileceğini söyledi. Temelli, Mobilipark projesi ile İnegöl'de 365 gün fuar havasının yaşanacağını söyledi. Kiralama sözleşmelerinin 3 yıl olacağını belirten Temelli, tüm İnegöllü mobilya üreticilerine desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Ayfer Erdoğan / EmlakSayfasi.com.tr


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181